АНКЕТУВАННЯ ДЛЯ ЗДОБУВАЧІВ ОСВІТИ (учнів та студентів)


Шановні здобувачі освіти!

У рамках проєкту ЄС «Інтенсифікація впливу вчителів Луганської області на процеси примирення та миротворчості» просимо відповісти на декілька питань анкети (читайте уважно інструкції до кожного питання). Анкетування проводиться командою проєкту для студентів ДЗ «Луганський національний університет імені Тараса Шевченка» та учнів шкіл Луганської області.

Метою анкетування є діагностика рівня конфліктності соціального середовища Луганської області та готовності впливу вчителів на процеси примирення й миротворчості.

Для дослідження важлива кожна думка, ваша правдивість та відкритість. Анкета є анонімною. Результати анкетування є конфіденційними та матимуть узагальнений вигляд.

Дякуємо за співпрацю!

 


Всего вопросов в этой анкете: 22.
  Уведомление о конфиденциальности
Это анонимный опрос.
Запись Ваших ответов на опрос не содержит идентифицирующую Вас информацию, если только в каком-то конкретном вопросе Вас об этом явно не спрашивали. Если Вы использовали идентификационный ключ доступа для опроса, пожалуйста, будьте уверены, что этот ключ доступа не будет храниться вместе с Вашими ответами. Он обрабатывается в отдельной базе данных и будет обновлен только для указания закончили ли Вы заполнять опрос или нет. Нет никакого способа сопоставить идентификационный ключ доступа с Вашими ответами на опрос.